SPOR
SPOR HaberleriBursa Osmangazili şampiyon atletlerden Başkan Aydın’a ziyaret
Bursa Osmangazili şampiyon atletlerden Başkan Aydın’a ziyaret
Osmangazi Belediyesi Koşu Takımı, bu yıl 9’uncusu düzenlenen Uluslararası Edirne Yarı Maratonu’nda kazanılan birincilik kupası ile Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etti.
BURSA (İGFA) - Uluslararası Edirne Yarı Maratonu’na bu yıl 20 ülkeden 11 takım ve 2 bin 200 sporcu katıldı. 21 kilometrelik parkurda koşulan yarı maraton, nefes kesen anlara sahne oldu. 5 kişiden oluşan Osmangazi Belediyesi Koşu Takımı, 21 kilometrelik parkuru birinci olarak tamamladı. Osmangazili atletler, Osmangazi Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayılan ile birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı makamında ziyaret etti. Edirne’den şampiyonlukla dönen sporcuları tek tek tebrik eden Başkan Aydın, kazanılan birincilik kupası ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Şampiyon atletler ile gurur duyduklarını ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, “Sporcularımız Edirne’de düzenlenen Uluslararası Yarı Maratonu’nda koşarak Osmangazi Belediyesi’ni ve Osmangazi Belediyespor Kulübü’nü en güzel şekilde temsil ettiler. 20 ülkeden 2 bin 200 sporcunun katıldığı yarışlarda şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attılar. Her biriyle ayrı ayrı gurur duyduk. Şampiyon takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“OSMANGAZİ BELEDİYESİ’NİN ADINI HER YERDE DUYURACAĞIZ”
Şampiyonluk kupasıyla birlikte Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın’ı ziyaret etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Osmangazi Belediyesi Koşu Takımı Kaptanı Yasin Avcı, bundan sonra katılacakları yarışlarda da birincilikler kazanarak Osmangazi Belediyesi’nin adını her yerde duyuracaklarını söyledi.
-
AK Parti Düzce Milletvekili Ercan Öztürk trafik kazasında yaralandı, 1 kişi hayatını kaybetti -
Ağrı Barosu’ndan yargı mensuplarına birlik mesajı veren veda -
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar

