YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBursa Osmangazi'de Kükürtlü'nün yolları yenileniyor
Bursa Osmangazi'de Kükürtlü'nün yolları yenileniyor
Bursa'nın Osmangazi Belediyesi, ilçeyi daha güzel ve modern bir görünüme kavuşturmak için cadde ve sokaklarda, yol ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, yaya ve sürücülerin yolları daha rahat ve güvenli kullanabilmeleri amacıyla ilçe genelinde kaldırım, bordür, tretuvar ve yol çizgisi çalışması gerçekleştiriyor. Planlı çalışmaları sayesinde ilçedeki sorunları çözüme kavuşturan Osmangazi Belediyesi, vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmesini sağlamak adına son olarak Kükürtlü Mahallesi Belde Caddesi’nde tretuvar ve kemer taşı kaplama çalışmaları başlattı. Yürütülen çalışma ile kaldırımlar tamamen yenilenerek güzelleşirken, yayalar için de daha güvenli hale getiriliyor.

“Yaşanabilir Osmangazi ve Bursa” için altyapı ve üst yapı çalışmalarını kent kimliğine uygun şekilde sürdürdüklerini belirten Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi’de bozuk ve kötü görüntüye sahip yol bırakmamak adına çalışıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz, çalışmalarını ilçemizin 136 mahallesinde titizlikle sürdürüyor. İhtiyaca göre yol bakım, onarım, yenileme ve asfaltlama çalışmalarımız ile vatandaşlarımıza kaliteli bir yaşam ve sağlıklı ulaşım şartları sunuyoruz” dedi.

-
“Erciyes’in Gölgesinde Geleneksel Atlı Spor Gösterisi”ne büyük ilgi -
Türkiye’nin kuzey ve iç kesimlerinde sağanak bekleniyor -
Mustafa Palancıoğlu'ndan Anneler Günü mesajı -
Kayseri protokolünün eşlerinden anlamlı ziyaret -
Kocaeli'de anneler ve çocuklar üreterek eğlendi -
Gazze için pedal çevirdiler -
Ağrı Şeker Spor, Burhan Gökçe’nin hat-trickiyle kazandı -
Bursa'yı BAL'da 2 kulüp temsil edecek... Zafer ve Yenişehir'e Başkan Vekili Biba'dan tebrik

