YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Osmangazi’de ‘Atatürk 2’ gösterimi
Bursa Osmangazi’de ‘Atatürk 2’ gösterimi
Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında, ‘Atatürk 2’ filminin gösterimi gerçekleştirildi.
BURSA (İGFA) - Milli bilinci pekiştirmek ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü anma vesilesiyle bir dizi etkinliklere imza atan Osmangazi Belediyesi, tarihe ışık tutan Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi’nde bu kez ‘Atatürk 2’ filmini Bursalılar ile buluşturdu.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale Savaşı’ndan başlayıp, 1919 yılına kadar süren önemli dönüm noktalarını anlatan ve Mehmet Ada Öztekin tarafından yönetilen filme sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. 7’den 70’e vatandaşların pürdikkat ile izlediği Atatürk 2 filmi, duygu yüklü anlar yaşattı.
Gösterimin ardından Osmangazi Belediyesi’ne teşekkür eden Bursalı vatandaşlar, yoğun hisler barındırdıklarını ifade ederek Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü saygı ve minnet ile andı.
-
Sakarya’da Başkan Alemdar Tığcılar’daki çalışmalarını inceledi -
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış -
Kütahya’nın gözde yaşam alanı yaz için yenileniyor -
Kocaeli’de UKOME’den karavan park yasağına onay -
Ordu'da El Emeği Çarşısı modern hale getirildi -
Kocaeli Çayırova’ya yeni bilgi evi ve sağlık merkezi -
Trabzon Günleri İstanbul’da: Kültür, turizm ve projeler buluşuyor -
İzmir Körfezi'ne bilimsel bakış

