YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBursa Osmangazi Yayınları fuarda büyük ilgi görüyor
Bursa Osmangazi Yayınları fuarda büyük ilgi görüyor
Türkiye Yayıncılar Birliği’nin, TÜYAP Bursa Fuarcılık birliğiyle bu yıl 19’uncunu düzenlediği Bursa Kitap Fuarı, TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Fuarda, Osmangazi Belediyesi’nin açtığı stand ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görüyor.
BURSA (İGFA)- Düzenlediği Ahmet Hamdi Tanpınar Edebiyat Yarışması, Liselerarası Mevlana Şiir Yarışması gibi uzun soluklu yarışmaların dışında, her yıl düzenlenen ulusal ve uluslararası sempozyumlarda akademisyenler tarafından gerçekleştirilen sunumları kitap haline getirerek Türk edebiyatına pek çok yeni eser kazandıran Osmangazi Belediyesi, Bursa Kitap Fuarı’nda bu eserleri vatandaşlarla buluşturuyor. Bu yıl 19’uncusu düzenlenen fuarda sergilenen yayınlar, kitapseverler tarafından da büyük ilgi görüyor.
Fuar alanının girişinde yer alan stantta, Bursa'nın tarihi ve kültürel mirasını anlatan kitapların yanı sıra, belediye tarafından düzenlenen şiir, roman ve hikaye yazma yarışmalarında dereceye giren eserlerin yer aldığı kitaplar, belediye hizmetlerinin tanıtıldığı broşür ve kitapçıklar yer aldı.
-
Polonya Cumhurbaşkanı Türkiye'de... İki ülke hedefi 15 milyar dolarlık ticaret -
Zühal Yorgancıoğlu’nun adı Eskişehir’de yaşıyor -
YÖK’ten yükseköğretimde yeni dönem... Mikro yeterlilikler resmen hayata geçti -
Gaziantep metro için yeşil finansman müjdesi -
Manisa'da kesintisiz ve sağlıklı su için çalışmalar sürüyor -
“Dilimizin Zenginlikleri” Bursa’da ödül töreniyle taçlandı -
Bursa Nilüferli kadınlar yılın yazarını şiirleri ile andı -
Trabzon'da 'Kapaklar Çoğalsın Engeller Azalsın' projesi

