YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Mustafakemalpaşa'da şarj istasyonları yayılıyor
Bursa Mustafakemalpaşa'da şarj istasyonları yayılıyor
Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediyesi, engelsiz şehir ilkesiyle gerçekleştirdiği projeler kapsamında akülü sandalye kullanan engelli vatandaşlara şarj istasyonu kurdu.
BURSA (İGFA) - Engellilerin toplumsal yaşama katılımının artırılması ve günlük hayatın bütün imkanlarından faydalanmalarını sağlamak maksadıyla akülü sandalye şarj istasyonlarını ilçenin dört bir tarafına yayacaklarını ifade eden Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, engelli vatandaşların dışarı çıktıkları zaman geri dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarına dikkati çekerek, bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak adına kurulan istasyonlardan hiç bir ücret ödemeden faydalanabileceklerini açıkladı.
Kendilerine sağlanan imkandan dolayı memnuniyetini dile getiren engelli vatandaşlar, “Uzak bir noktaya gidip gelirken zorluk çekiyorduk. Evden çıktığımız zaman şarjımız bitecek diye endişe ediyorduk. Sorunumuz çözüldüğü için mutluyuz ve Belediye Başkanımız Mehmet Kanar’a teşekkür ediyoruz. İstasyon zincirinin tüm şehre yayılmasını istiyoruz” ifadelerini kullandılar.
-
Bursa İnegöl'de personeline “Sağlıklı Dijital Yaşam Ve Ekran Kullanımı Yönetimi” eğitimi -
Konya Karatay’da kış spor okullarına yoğun ilgi -
İstanbul Maltepeli öğrencilerden Çanakkale’ye duygusal ziyaret -
Bu yıl kiraza doyacağız -
Ordu'da Fatsa Dolunay’a modern kaldırım -
Antalya'da belediye üretiyor, kent kazanıyor -
Denizli Büyükşehir’le kültür ve gastronomi bir arada -
GTÜ ve AzTU arasında savunma odaklı iş birliği

