YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Mudanya'da MAK'tan farkındalık sergisi
Bursa Mudanya'da MAK'tan farkındalık sergisi
17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıl dönümünde Bursa'da Mudanya Belediyesi Arama Kurtarma ekibi MAK, kullandığı arama ve kurtarma malzemelerini halka tanıtırken, deprem konusunda da bilgilendirme yaptı.
BURSA (İGFA) - Mudanya Belediyesi bünyesinde faaliyetlerine devam eden MAK, 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin yıl dönümünde Mütareke Meydanı’nda Mudanyalılar ile buluştu.
Deprem öncesi, deprem anı ve sonrasında yapılacaklar, enkaz alanı güvenliğinin sağlanması, arama kurtarma faaliyetleri ve haberleşme gibi konularda vatandaşları bilgilendiren MAK ekibi ayrıca ülkemizde yaşanan Elazığ, İzmir ve Kahramanmaraş depremlerinde aldıkları görev süresince yaşadıklarını ve izlenimlerini de vatandaşlara aktardı.
Anahtar Kelimeler:
bursa
mudanya'da
mak'tan
farkındalık
sergisi
-
Marmara Denizi’nde iki ticari gemi çarpıştı! Tuğberk İmamoğlu için arama kurtarma sürüyor -
Mersin'de kadınların üretimine güçlü destek -
Bursa Osmangazi’de farklı coğrafyaların eserleri aynı sahneye taşındı -
İzmir Bornova’dan dünyaya açılan dört yeni kapı -
Ankara Keçiören’de kadınlara yönelik iletişim rehberi semineri düzenlendi -
İstanbul Maltepe’de Spor ve Oyun Şöleni Zümrütevler’de -
Mersin’de ticari taksilere sıkı denetim -
Yurtta bugün hava nasıl olacak? (02 Eylül 2026 Çarşamba)

