YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Karacabey'de 23 çuval su ürünü doğaya bırakıldı
Bursa Karacabey'de 23 çuval su ürünü doğaya bırakıldı
Bursa’nın Karacabey ilçesinde yasak bölgede avlandığı belirlenen bir kişiye idari para cezası uygulandı. Denetimlerde ele geçirilen 23 çuval su ürünü ise muhafaza altına alınarak yeniden doğal yaşam alanına bırakıldı.
BURSA (İGFA) - Bursa’da su ürünleri kaynaklarının korunmasına yönelik denetimler sürüyor. Karacabey İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen kontrollerde, yasak bölgede avlandığı tespit edilen bir kişiye idari para cezası kesildi. Denetimler sırasında ele geçirilen toplam 23 çuval su ürünü ekipler tarafından muhafaza altına alındı. Su ürünleri, gerekli işlemlerin ardından yeniden doğal yaşam alanına iade edildi.
KAÇAK AVCILIĞA KARŞI DENETİMLER SÜRÜYOR
Bursa İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, su ürünleri kaynaklarının korunması ve yasa dışı avcılığın önlenmesi amacıyla denetimlerin devam edeceğini bildirdi.
Yetkililer, avlanma yasaklarına uyulmasının doğal yaşamın ve su ürünleri kaynaklarının sürdürülebilirliği açısından önem taşıdığına dikkat çekti.
-
AYM’den yasal ön alım hakkı kararı: “Rayiç bedel” düzenlemesi iptal edildi -
Düzce'de kaldırımlarda otopark tepkisi! -
KOSKİ'ye su yönetiminde ulusal ödül -
Sakarya'da Türk Bayrağı'na hakaret eden şahıs yakalandı -
Gaziantep'te üniversitelilere büyük destek... 255 Öğrenci Topluluğu'na belediye desteği -
Gebze Belediyespor, Fenerbahçe Medicana’ya konuk oluyor -
Atatürk’ün Sofya yıllarına Bursa'dan tarihsel yolculuk -
Konya'da tasarruf yaptılar, TOGG kazandılar

