YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa İnegöl'de konserler iptal edildi
Bursa İnegöl'de konserler iptal edildi
Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin 22 Ekim’de gerçekleştireceği Cerrah Fasulye Şenliği ile 29 Ekim’de yapılması planlanan Retrobüs ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri, Filistin’de yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edildi.
BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi, Filistin’de İsrail’in saldırılarıyla yaşanan insanlık dramı ve bölgede devam eden endişe verici gelişmeler nedeniyle kültür sanat etkinliklerinin iptal edildiğini duyurdu.
Konuya ilişkin yapılan açıklamada, “Şehrimizde 22 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek olan 3. Cerrah Fasulye Şenliği ve Rumeli Semih Konseri ile Cumhuriyetimizin 100. Yılı kutlamaları kapsamında 29 Ekim Pazar akşamı gerçekleştirilecek olan Retrobüs ile 29 Ekim Cumhuriyet Konseri Filistin’de devam eden savaş durumu ve yaşanan insanlık dramı nedeniyle iptal edilmiştir.” denildi.

-
Jandarma fotokapanlarla yüzlerce şüpheliyi yakaladı -
Adalet Bakanı Akın Gürlek manevi tazminat gelirini Türk Kızılay’a bağışladı -
Bursa esnafı bilgilendirildi... Vergi borçlarında düşük oranlı tecil faizi ile taksitlendirme imkanı -
Yaz aylarının gizli astım tehlikeleri... Polen, klor, nem, mangal dumanına karşı dikkat! -
Ahbap Derneği bağışlarına soruşturma! -
Sıcak hava e-ticareti hareketlendirdi... Soğutucu ürün satışları zirvede -
Mehmet Aurelio’ya İpsala’da yoğun ilgi -
Manisa'da 27. Adala Hermos Festivali’nde Onur Akın rüzgârı

