YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa İnegöl'de kamulaştırmalarla yeni otopark oluşturuldu
Bursa İnegöl'de kamulaştırmalarla yeni otopark oluşturuldu
Bursa'da İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesi Türker ve Hatay Sokaklar arasında kalan bölgede 3 parselde yaptığı kamulaştırmalarla 16 araçlık otopark oluşturdu.
BURSA (İGFA) - Şehir merkezine kamulaştırmalarla nefes aldıran İnegöl Belediyesi, Orhaniye Mahallesinde sokak aralarında parklanma sorununa çözüm olan bir uygulamayı daha tamamlayarak hizmete aldı. Türker ve Hatay Sokaklar arasında kalan bölgede önce kamulaştırma çalışmaları yapıldı, akabinde otopark düzenlemesi gerçekleştirilerek 16 araçlık park alanı elde edildi.
Bölgede kamulaştırma çalışmalarına 2015 yılında başlayan İnegöl Belediyesi, devamında; 2017, 2023 ve 2024 yıllarında 3 ayrı parselin kamulaştırmasını tamamladı. Kamulaştırmalarla birlikte 450 m2 alan elde edilen bölgede, Fen İşleri Müdürlüğü Temmuz ayında düzenli otopark uygulamasını hayata geçirmek için çalışmalara başladı. Zemini parke taş kaplanan ve aydınlatmalarından tretuvarlarına tüm eksikleri giderilen alanda 16 araçlık otopark elde edildi.
Belediye Başkanı Alper Taban, vatandaşların kullanımına sunulan otopark uygulamasını bugün beraberindeki heyetle birlikte yerinde inceledi. Taban, otoparkın mahalle sakinlerine hayırlı olmasını diledi.
-
Karasu’da selde mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı -
Bursa Büyükşehir ekipleri Mudanya Esence’de sahada -
CHP Sözcüsü Sarı’dan AK Parti’ye geçen belediye başkanlarına sert tepki -
Fon tasfiyesi için “Fon Koordinasyon Kurulu” kuruldu -
Bahçeli'den 'fon krizi' açıklaması: Kararlılıkla ilgili hükümetimizin arkasındayız -
Huawei, küresel demiryolu akıllılaştırma sürecini hızlandırmak üzere Intelligent RAIL 2.0'ı piyasaya sürdü -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milletin çizdiği rotadan asla sapmayacağız -
Başkan Uysal’ın Ankara Kitap Buluşması’na yoğun ilgi

