SPOR
SPOR HaberleriBursa İnegöl'de Dostum 500 sporcuyu ağırlayacak
Bursa İnegöl'de Dostum 500 sporcuyu ağırlayacak
Bursa'da İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), hafta sonu 25 farklı şehirden 500 sporcunun katılacağı Dostumcup Oryantiring Yarışmasına ev sahipliği yapacak.
BURSA (İGFA) - İnegöl Belediyesi Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (DOSTUM), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Oryantiring Federasyonu iş birliğinde bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek Oryantiring Şampiyonasına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Federasyon takviminde de yer alan özel yarışlarda yurt içi ve yurt dışından sporcular yer alacak.
25 İLDEN 500 SPORCU KATILACAK
Dostumcup Oryantiring Yarışması, 11-12 Kasım Cumartesi ve Pazar günü olmak üzere 2 gün gerçekleştirilecek. Cumartesi günü ilk yarışlar Kazancı bölgesinde ormanlık alanda yapılacak. İkinci gün ise İshakpaşa camii ve Kapalı Çarşı bölgesinde gerçekleştirilecek. Dostumcup Oryantiring Yarışması için 25 farklı ilden 50 kulüp toplam 500 sporcu ile mücadele edecek.
DÜNYA ŞAMPİYONU NOVİKOV’DA KATILACAK
Yurt içinden katılacak yarışmaların yanı sıra yurt dışından da Dostumcup Oryantiring Yarışması için İnegöl’e gelecek sporcular bulunuyor. Yarışmada Dünya Şampiyonu Rus sporcu Valentin Novikov da yarışmada boy gösterecek. İki gün sürecek yarışların ardından ödül töreni ise Pazar günü Kent Müzesinde yapılacak.
-
Diş çürüklerine karşı önemli... Dondurma yasak değil, doğru seçim önemli -
Konutta yeni değer kriterleri... Metrekare odaklı anlayış yerini yaşama bıraktı -
Türkiye'nin eğitim modeli Avrupa Eğitim Bilgi Ağı'nda yayımlandı -
TRAM34 Aralık ayında İstanbullularla buluşacak... İstanbul Büyükşehir'den yerli raylı sistem -
Bakan Kurum dip çamuru temizliği yapılan körfeze daldı -
Türk girişimciler için 30 bin dolar ödüllü 'Sağlık Teknolojileri Yarışması' -
Çölyak hastalığı ile gluten hassasiyeti aynı şey değil -
TEK Market Tekirdağ’ın 7’nci şubesiyle Saray’da

