meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bursa İnegöl'de doğayla kucaklaşıldı

Bursa İnegöl

Bursa İnegöl'de doğayla kucaklaşıldı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında 330 kişinin katıldığı 12 kilometrelik parkurda, ilçe halkı doğayla kucaklaştı.

BURSA (İGFA) - İnegöl’de 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın da içerisinde bulunduğu Gençlik Haftası kutlamaları Pazar günü gerçekleştirilen doğa yürüyüşü ile başladı. İnegöl Belediyesi tarafından İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü iş birliğinde geleneksel hale getirilen ve bu yıl 9. Düzenlenen Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü ile vatandaşlar İnegöl’ün eşsiz doğasıyla buluştu.

Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü etkinliği, Pazar sabahı 08.00’da 330 kişinin katılımıyla İnegöl Belediyesi önünden başladı. Burada toplanan doğa severler, otobüslerle Kıran mevkiine götürüldü.

12 kilometrelik kolay parkurun startı buradan verildi. AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İlçe Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel ve İnegöl Belediyesi Spor İşleri Müdürü Hüseyin Kurt’un da katıldığı yürüyüşte, vatandaşlar İnegöl’ün eşsiz doğasını keşfetme imkanı buldu.

Kıran’dan başlayan yürüyüş; Dokuzlar Şelalesi ve Gürgen Alan üzerinden Fevziye’ye ulaşılması ile son buldu. Yürüyüş sonrası Fevziye’den otobüslerle alınan grup, DOSTUM tesislerine getirildi. Burada tüm katılımcılara köfte ikramları yapıldı.



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi