BURSA
BURSA HaberleriBursa İnegöl'de Atatürk, sevdiği şarkılarla anıldı
İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 83’üncü yılında “Atatürk’ün Sevdiği Türküler” konseriyle sahne aldı.
BURSA(İGFA)- Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83’üncü yılında, dün gün içerisinde düzenlenen törenlerle Ulu Önder anıldı. İnegöl Belediyesi, 10 Kasım akşamı da “Atatürk’ün sevdiği türküler” konseri düzenledi.
İnegöl Belediyesi Türk Halk Müziği Korosunun sahne aldığı konser, Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezinde gerçekleştirildi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği konsere Belediye Başkanı Alper Taban ve meclis üyeleri de katıldı. Sarı Zeybek canlandırması video gösterimiyle başlayan konserde, Şef Yücel Düzel yönetimindeki İnegöl Belediyesi THM Korosu solo ve koro eserlerle kulakların pasını sildi. Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türkülerin seslendirildiği konserde, zaman zaman vatandaşlar da türkülere eşlik etti.
-
Bedesten’de “Kutsal Emanetler Sergisi” ziyarete açılıyor -
Giresun su sorununa çare arıyor -
Bahar Van'a gelemedi! Karla mücadele sürüyor -
[MWC 2026] GlobalData yapay zeka çağında ses evrimi üzerine bir beyaz kitap yayınladı -
Şanlıurfa caddelerine renkli asfalt -
Başkan Genç'ten ihale müjdesi -
Samsun'da iftar çadırlarına yoğun ilgi -
Sebze ve Meyve Toptancı Hali temeli atıldı

