YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Gemlik'te 101. yıl coşkusu
Bursa Gemlik'te 101. yıl coşkusu
Bursa'nın Gemlik ilçesinde Cumhuriyet Bayramı, yoğun katılımla gerçekleşen 29 Ekim Cumhuriyet Yürüyüşü ve ardından düzenlenen konserlerle coşkuyla kutlandı.
BURSA (İGFA) - Bursa Gemlik'te Cumhuriyetimizin 101. yılına özel düzenlenen yürüyüşe katılan yüzlerce ilçe halkı, ellerinde Türk bayraklarıyla birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Yürüyüşün ardından sahne alan DenDen Band ve Reckol, Cumhuriyet Bayramı’na özel performanslarıyla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı.

Cumhuriyetin değerlerine sahip çıkmanın gururunu paylaşan Gemlik halkı, 29 Ekim coşkusunu hep birlikte yaşadı. Başkan Şükrü Deviren, “Cumhuriyetimizin 101. yılını aynı coşku ve heyecanla kutlamanın mutluluğunu yaşadık. Birlik ve beraberlik içinde, el ele, omuz omuza nice bayramlarda buluşmayı diliyoruz,” sözleriyle Gemliklilere teşekkür etti.
-
Taciz soruşturmasında yeni gelişme! Bakanlıktan Görele olayını titizlikle takip ediyor -
COP31 kapsamında Çevre ve İklim Medya Turları’nda ilk buluşma -
Trakya Üniversitesi’nde Astro Hackathon finali tamamlandı -
Edirne Keşan'da Kıbrıs Gazisi'ne son görev -
Bilecik’te 'yılın okurları' ödüllerine kavuştu -
Manisa Turgutlu’da Irlamaz yenilendi, yeni projeler yolda -
Sakarya, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la 6 ayda 3 kez görüştü... Bu kez gündem tren raylarının yer altına alınması -
Ağrı’da 10 kilogram skunk ele geçirildi

