YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa Büyükşehir'den Gürsu'da yaşamı koruyan çalışma
Bursa Büyükşehir'den Gürsu'da yaşamı koruyan çalışma
Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ ekipleri, Gürsu ilçesi Dışkaya Mahallesi’nde su kaynaklarını korumak, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla taşkın riskini azaltmak için dere ıslahı ve kanalizasyon hattı çalışması gerçekleştirdi.
BURSA (İGFA) - Dere yatakları ve çevresini düzenleyerek 600 metrelik hat boyunca taş duvar inşasını yapan BUSKİ ekipleri, bölgende evsel ve diğer atık suların arıtma tesislerine iletilmesi adına ihtiyaç duyulan 160 metrelik kanalizasyon çalışmasını tamamladı.
BUSKİ ekiplerince tamamlanan çalışmalarla birlikte bölgede taşkın riskinin azaltılması, çevre kirliliğinin önüne geçilmesi sağlandı.
-
Bursa’da Tarım ve Orman Müdürlüğü personeli işaret dili öğrendi -
GA-ASI, MQ-9B uçuşları için yer kontrol istasyonunu uyarlıyor -
Bursa İnegöl’e sağlık ve eğitim alanında iki yeni yatırım... Bağış protokolleri imzalandı -
Bursa POMEM’de 475 yeni polis adayı mezun oldu -
Balıkesir’de Manyas-Susurluk yol çalışması başladı -
CHP Balıkesir eski milletvekili Orhan Sür'e TBMM'de son görev... Mutlak butlan sonrası ilk kez karşılaştılar -
Başkan Özarslan: Kararımın merkezinde Keçiören, Ankara ve aziz milletim var -
Ordu'da Millet Düzü’nde ilk asfalt serildi

