SPOR
SPOR HaberleriBursa Büyükşehir sporcu Türkiye ikincisi oldu
Bursa Büyükşehir sporcu Türkiye ikincisi oldu
Ankara’da gerçekleştirilen Modern Pentatlon Olimpik Sıralama-3 ve Türkiye Şampiyonası’nda Bursa Büyükşehir Belediyesporlu Muhammed Emir Kurtulan Türkiye ikincisi olmayı başardı.
BURSA (İGFA) - Ulusal ve uluslararası organizasyonlarda başarıyla mücadele eden Avrupa şampiyonu sporcu, Ankara Eryaman TOHM, Ankara Eryaman Stadı Bireysel Spor Salonları Engel Parkuru Salonu ve Modern Pentatlon Yüzme Havuzu’nda 26 Şubat-1 Mart tarihleri arasında yapılan şampiyonada yine kürsüyü es geçmedi.
Bursa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı sporcusu Muhammed Emir Kurtulan, bu organizasyonda ikinci olurken, 3 ayaktan oluşan Olimpik Sıralama Yarışları’nda genel sıralama üçüncüsü oldu.
Başarılı sporcu elde ettiği sonuçların ardından 10-14 Mart tarihleri arasında Macaristan’da yapılacak olan Macaristan Open Championships, 8-12 Nisan tarihleri arasında Mısır’da ve 13-17 Mayıs tarihleri arasında Bulgaristan’da yapılacak olan Dünya Kupası yarışmalarına katılmaya hak kazandı.
-
İzmir yaza çiçek açarak hazırlanıyor -
Bursa Yıldırım bayrama hazır -
Konyalı sporcu Havva Sena Avrupa Şampiyonu -
İnegöl Belediyesi Halk Dansları bölge finallerinde 3’te 3 yaptı -
ASKİ’den Başkentlilere kurban atıkları ve su tasarrufu uyarısı -
ADARAY, metrobüs ve belediye otobüsleri bayramda ücretsiz -
Denizli Kültür AŞ’den ilk çeyrekte rekor kâr -
Çingene Kızı’nın kayıp parçası 60 yıl sonra yurda döndü

