YAŞAM
YAŞAM HaberleriBursa BUSADER Ata'nın huzurunda
Bursa BUSADER Ata'nın huzurunda
Bursa BUSADER yönetimi Anıtkabir’i ziyaret etti. Yeni yönetim, Atatürk’e bağlılık ve minnetini gösterdi.
BURSA (İGFA) - Bursa Sağlık ve Eğitim Gönüllüleri Derneği (Bursa BUSADER) 4. Olağan Genel Kurulu sonrası göreve gelen Dr. Fatma Akalp başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri, Anıtkabir’i resmi ziyaret ederek Cumhuriyet’in kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e bağlılıklarını gösterdi.
Başkan Dr. Fatma Akalp, Atatürk’ün mozolesine çelenk bıraktı ve saygı duruşunun ardından Anıtkabir Özel Defteri’ni, “Aziz Atatürk, Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıkacağımıza, bilimin ve aklın ışığında ilerlemekten vazgeçmeyeceğimize aziz hatıranız önünde söz veriyoruz. Ruhunuz şad olsun.” diyerek imzaladı.
Ziyaret, Anıtkabir Müzesi’nin gezilmesiyle tamamlandı.
Bursa BUSADER’in bu anlamlı etkinliği, derneğin sağlık, eğitim ve kültürel alanlardaki gönüllü çalışmalarına verdiği önemi bir kez daha gösterdi.
-
Kayseri Kocasinan'da mahallelerin istekleri çözüme kavuşuyor -
Kütahya’da türkü gecesi -
Marmara Belediyeler Birliği’nden doktora tezlerine 500 bin TL’lik destek -
Çayırova'da 'Kültür Evi'nin temel beton serimi gerçekleştirildi -
Kayseri Mutfak Sanatları Merkezi'ne tam not -
Erzurum Narman'dan merhum hemşehriye özel anma -
İzmir’de afet teknolojileri zirvesi -
Kocaeli Körfezray’da tüm TBM’ler devrede

