YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBüro-Sen Bursa'dan 'yetkili sendika' çıkışı
Büro-Sen Bursa'dan 'yetkili sendika' çıkışı
Türk Büro-Sen Bursa Şubesi'nin 7 Olağan Kongresi'nde mevcut başkan İbrahim Bulut güven tazeledi
BURSA (İGFA) - Türk Büro Sen Bursa Şubesi'nin 7'nci Olağan Kongresi'nde divan heyeti başkanlığını Türk Diyanet Vakıf Sen Bursa Şube Başkanı Hilmi Şanlı, katip üyeliklerini Türk Eğitim Sen Bursa 3 No'lu Şube Başkanı Ömer Işıkoğlu ile Türk Sağlık Sen Bursa Başkanı Sabit Karabayır yaptı. Kongreye; Türk Büro Sen Genel Başkanı Osman Eksert, Dağ-Der Genel Başkanı Yaşar Türk, MHP İl Başkan Yardımcısı Hikmet Çalışye, MHP Nilüfer İlçe Başkanı Levent Karakoç, MHP Osmangazi İlçe Başkanı Seyfi Seyfioğlu, Türkiye Kamu-Sen’in Bursa Şube Başkanları ve İl Temsilcileri, sendikaya bağlı üyeler katıldı.

Türk Büro Sen Genel Başkanı Osman Eksert; hükümet ile yapılan görüşmelerde '3600 Ek Gösterge dahil olmak üzere tüm görüşmelerimizi yetkili sendika ile yapacağız' açıklamasının kendilerine iletildiğini kaydederken, "Bu aymazlıktır. Türkiye Kamu-Sen memurlarımızın tüm haklı ve yasal beklentileri için bir dosyayı TBMM’ye MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı sunmuştur. Sendikaların arasına renk ayrımı yapılması haksızlıktır. Türkiye Kamu-Sen memurun her yerde namusu olacaktır" dedi.

KADER DEĞİL
Güven tazeleyen Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Büro Sen Bursa Şube Başkanı İbrahim Bulut da soluğu kesilenlerden olmayacaklarını iletirken, " Ya hep birlikte güçlü olacağız, ya da en zayıf noktamızdan, hasar alacağız, hüsran yaşayacağız. Artık ehliyetsiz, liyakatsiz, sorumsuz, sadakatsiz zihniyetlerin yetkiyi elinde tutması bir kader olarak görülmemelidir. Kamu görevlileri ve emeklileri, aileleriyle birlikte 25 milyona ulaşan kesimin 2022 – 2023 yıllarına ilişkin toplu sözleşme süreci mutabakatla sonuçlandı. İş güvencemize sahip çıkmak için, haklarımızı toplu pazarlık masasında tam olarak alabilmek için yetkili sendika olmak zorundayız" dedi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

