YAŞAM
YAŞAM HaberleriBu işyerinde üretilen tatlılar peynir ekmek gibi satılıyor
Bu işyerinde üretilen tatlılar peynir ekmek gibi satılıyor
Bursa'nın ön plana çıkan lezzetlerinden biri olan kazandibi tatlısı, Geye Tatlıcısı'nda yoğun ilgi görüyor. Kazandibinin lezzeti, dükkânın önünde kuyruklar oluşmasına neden oluyor.
BURSA (İGFA) - Bursa'nın en eski dondurmacı ve tatlıcısı olarak bilinen Geye Tatlıcısı, hem ürettiği kazandibi tatlısı hem de dondurması ile vatandaşların ilgisini çekmeye devam ediyor.
Uzun yıllara dayanan bu geleneksel tatlı ve dondurma üretimi Bursalılar arasında vazgeçilmez bir durak haline geldi.

Geye Tatlıcısı’nda Kazandibinin porsiyonu 75 TL'den satışa sunuluyor.
Fiyatların uygun olduğunu belirten vatandaşlar, zaman zaman ailecek burayı ziyaret ettiklerini ifade ediyor.

İşletme sahiplerinden Mustafa Bey, “1927 yılından beri Bursa merkezde hizmet vermekteyiz. Tatlılarımız saat 16.00 gibi tükeniyor, ilgiden memnunuz. Bursa'nın en eski tatlıcısı ve dondurmacısı olmamız yönünden bu işin erbabı olarak biliniyoruz. Dondurmamızın yanı sıra kazandibi ve tavuk göğsü en çok tercih edilen ürünlerimiz.” dedi.
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

