DÜNYA
DÜNYA HaberleriBrezilya'daki selzedelere MÜSİAD'dan destek
Brezilya'daki selzedelere MÜSİAD'dan destek
Brezilya'nın Petropolis bölgesinde yaşanan sel felaketi ve can kayıplarına Türkiye sessiz kalmadı. AFAD ve MÜSİAD bölgedeki ihtiyaç sahiplerine yardımları ulaştırdı.
ANKARA (İGFA) - Brezilya'nın Rio de Janerio eyaletine bağlı Petrolis kentinde yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Çok sayıda kişinin hayatını kaybettiği felakete sessiz kalmayan Türkiye, bölgedeki diplomatik misyonları aracıyla ihtiyaç sahiplerine yardım elini uzattı.
Türkiye'nin Brezilya Büyükelçiliği ve Sao Paulo Başkonsolosluğu koordinasyonunda MÜSİAD Brezilya'nın da katkılarıyla hazırlanan AFAD yardımları, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere bölgeye gönderildi.
Öte yandan Türkiye'nin Sao Paulo Başkonsolosu Gürsel Evren, Sao Pulo Eyaleti Sosyal İşler Sekreteri Celia Parnes ve MÜSİAD Brezilya Başkanı Umut Eker bölgeye hareket ederek afetzedelerle buluştu. Türkiye'nin bölgede yaraların sarılması için girişimleri sürüyor.
-
TOFAŞ potada 4. pencereyi yenilgisiz tamamladı -
Kocaeli Kartepe'de hummalı çalışma -
Bursa Büyükşehir Fenerbahçe’ye yine şans tanımadı -
İzmir Büyükşehir'e yönelik siber saldırı girişimi önlendi! Hukuki süreç başlatıldı -
CHP’li Günaydın’dan Bakan Gürlek’e tepki -
İYİ Parti Bursa'dan Hazine arazileri açıklaması... Bursa sahipsiz değildir -
İzmir'de şehit aileleri derneklerinden Başkan Tugay’a ziyaret -
Ankara'da bayram için tüm hazırlıklarını tamamlandı

