GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBozkırın Tezenesi'ne Denizli'den vefa
Bozkırın Tezenesi'ne Denizli'den vefa
Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türk halk müziğinin ünlü ozanı Neşet Ertaş için anma konseri düzenleyecek. Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahne alacağı ücretsiz konser 20 Kasım Pazar akşamı saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.
DENİZLİ (İGFA) - Denizli ve Türkiye’nin yetiştirdiği değerlere sahip çıkarak gelecek nesillere aktarmayı sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyesi, Bozkırın Tezenesi olarak bilinen Türk halk müziğinin ünlü ozanı Neşet Ertaş için anma konseri düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın destekleriyle Antalya Devlet Senfoni Orkestrası’nın sahne alacağı “Senfoni ile Neşet Ertaş Türküleri” adlı konseri gerçekleştirecek. Türk halk müziğinin ünlü ozanı Neşet Ertaş türkülerinin seslendirileceği konser 20 Kasım 2022 Pazar günü akşamı saat 20.00’de Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda yapılacak.
Şef Eray İnal’ın yöneteceği konserde Nilgün Kızılcı ve Mustafa Kemal Şimşek solist olarak yer alırken, dans sanatçıları Belçim Aydın, Gökçe Şar, Ali Şar, İsmail Eraslan ve Fatih Ahmed Tektemür yöresel oyunlarıyla konsere renk katacak. Bozkırın Tezenesi Neşet Ertaş türkülerinin farklı forumlarla seslendirileceği etkinliğin ücretsiz olduğu belirtilirken, programa tüm Denizlilerin davetli olduğu kaydedildi.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

