YAŞAM
YAŞAM HaberleriBotanik Park’ta engeller aşıldı
Botanik Park’ta engeller aşıldı
Giresun Belediyesi çok önemli bir sosyal projeye daha imza attı ve Botanik Parka çocuk engellilerin kullanabileceği salıncaklar konuldu.
GİRESUN (İGFA) - Geliştirilen proje ile birlikte; engelli bireylerin tekerlekli sandalyeleri ile sallanabilecekleri, özel tasarlanmış engelsiz salıncaklar Botanik Park’ta yer alan çocuk oyun alanına kuruldu.
Tekerlekli sandalye ölçülerine uygun olarak tasarlanan ve kişinin tek başına binmesini mümkün kılan salıncağı çocukların yanı sıra yetişkinler de kullanabilecek.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Çocuk oyun gruplarının bulunduğu alana engellilerin de yararlanabilmesi için özel salıncak montajı tamamlandı. Artık aileler, engelli çocuklarını burada rahatlıkla eğlendirebilecekler. İstediğimiz engelli çocuklarımızın diğer çocuklar gibi sallanmanın keyfini yaşaması.” dedi.
Salıncağın temini konusunda desteğini esirgemeyen Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztürk’e ise teşekkür edildi.
-
CHP’de grup toplantısı krizi! Kürsüden seslenen kim olacak? -
Erdoğan, Venezuela heyetini İstanbul’da kabul etti... Ticaret hedefi 3 milyar dolar -
GA-ASI, Hollandalı 6 şirkete yatırım yaptığını duyurdu -
OGM’den kırmızı orman karıncalarıyla zararlılara karşı etkin koruma! -
NATO Zirvesi güvenliği İçin GAMER’de üst düzey koordinasyon -
Apartman kameralarına dikkat! Gereksiz gözetim ceza sebebi! -
Emniyette terfi süreci tamamlandı -
Sosyal Uyum Çalıştayı İstanbul'da gerçekleşti

