YAŞAM
YAŞAM HaberleriBotanik Park’ta engeller aşıldı
Botanik Park’ta engeller aşıldı
Giresun Belediyesi çok önemli bir sosyal projeye daha imza attı ve Botanik Parka çocuk engellilerin kullanabileceği salıncaklar konuldu.
GİRESUN (İGFA) - Geliştirilen proje ile birlikte; engelli bireylerin tekerlekli sandalyeleri ile sallanabilecekleri, özel tasarlanmış engelsiz salıncaklar Botanik Park’ta yer alan çocuk oyun alanına kuruldu.
Tekerlekli sandalye ölçülerine uygun olarak tasarlanan ve kişinin tek başına binmesini mümkün kılan salıncağı çocukların yanı sıra yetişkinler de kullanabilecek.
Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada: “Çocuk oyun gruplarının bulunduğu alana engellilerin de yararlanabilmesi için özel salıncak montajı tamamlandı. Artık aileler, engelli çocuklarını burada rahatlıkla eğlendirebilecekler. İstediğimiz engelli çocuklarımızın diğer çocuklar gibi sallanmanın keyfini yaşaması.” dedi.
Salıncağın temini konusunda desteğini esirgemeyen Belediye Meclis Üyesi Dursun Öztürk’e ise teşekkür edildi.
-
Dışişleri'nden İsrail'e sert tepki! -
CHP Sözcüsü Sarı: Partimiz sayılarla ölçülemez -
CHP Ağrı İl Başkanı Varol: Ağrı varsa varım, yoksa ben de yokum! -
TBMM'deki sandalye dağılımı yeniden şekillendi... İşte son durum -
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet görevden uzaklaştırıldı! -
Kocaeli kuvvetli yağışa karşı hazır -
Kocaeli Büyükşehir'den kırsalda yangına karşı güçlü hazırlık -
Yeni Parti isim tartışması! Hukuki süreci başlatıyoruz

