SPOR
SPOR HaberleriBostanlıspor'a masa tenisinden iki madalya
Bostanlıspor'a masa tenisinden iki madalya
İzmir Karşıyaka'da Bostanlıspor bünyesindeki masa tenisi sporcuları “Cumhuriyet Kupası”nda 2 madalyanın sahibi oldu.
İZMİR (İGFA) - İzmir'de İl Gençlik Spor Müdürlüğü Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 29 Ekim Kupası Masa Tenisi Şampiyonası’nda Bostanlıspor erkekler ve kadınlarda kürsüye çıkarak, madalya aldı.
Halkapınar Spor Tesisleri Masa Tenisi Salonu'nda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Kupası Şampiyonası’nda Bostanlıspor’dan Hilal Songül kadınlarda finalde kaybederek kürsüye 2. Olarak çıktı. Erkeklerde Ömer Serdar 3. Olarak kürsüdeki yerini aldı.

Bostanlıspor Yönetim Kurulu üyesi ve Masa Tenisi Şube Başkanı İlkay Özçelik, tescilli her branşta olduğu gibi masa tenisinde de kendi yetiştirdikleri sporcular ile mücadelelerini sürdürdüklerini ifade etti. Özçelik, “Cumhuriyet Kupası Masa Tenisi Turnuvasına da yine spor okullarımızdan yetişen sporcularımız ile katıldık ve 2 kez kürsüdeki yerimizi aldık. Başarılarımız büyüyerek devam edecek. Dereceye giren sporcularımızı bir kez daha kutluyoruz” dedi.
-
İzmitli Kerem attı, "Dünyalar" bizim oldu -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Bizim Çocuklar'a tebrik -
Kayseri Pınarbaşı'nda köpek katliamı -
Gözaltına alınan Başkan Mustafa Bozbey’den Bursalılara mektup -
Uşak Belediye Başkanı Özkan Yalım görevden uzaklaştırıldı -
SGK prim borçları ödeme süresi 7 Nisan'a uzatıldı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Mehmet Selim Kiraz' paylaşımı -
Bilecik Pazaryeri’ne modern kapalı pazar geliyor

