SPOR
SPOR HaberleriBizim Çocuklar, Gürcistan maçı için yola çıktı
Bizim Çocuklar, Gürcistan maçı için yola çıktı
A Millî Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’ndaki ilk maçında Gürcistan ile karşılaşmak üzere Riva’dan hareket etti. Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetimindeki Ay-Yıldızlılar, Tiflis’te oynanacak kritik mücadele için hazırlıklarını tamamladı.
İSTANBUL (İGFA) -Türkiye A Millî Futbol Takımı, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri’ne Gürcistan deplasmanıyla başlıyor.
Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşıma göre, Ay-Yıldızlılar, 4 Eylül 2025 Perşembe günü Tiflis’teki Boris Paichadze Ulusal Stadyumu’nda saat 19:00’da Gürcistan ile karşılaşmak üzere Riva’daki Hasan Doğan Millî Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri’nden yola çıktı.
E Grubu’nda Gürcistan, Bulgaristan ve UEFA Uluslar Ligi çeyrek finalindeki Hollanda-İspanya eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek olan A Millî Takım, grup liderliği için iddialı bir başlangıç yapmayı hedefliyor.
Grup birincilerinin doğrudan 2026 FIFA Dünya Kupası’na katılacağı elemelerde, Ay-Yıldızlılar, Gürcistan deplasmanından 3 puanla dönerek avantaj elde etmeyi amaçlayan A Millî Takım, Gürcistan maçının ardından 7 Eylül’de Konya’da İspanya ile karşılaşacak.
-
Antalya Finike’de takdir edilecek davranış! -
Pazaryeri Boncuğu’nda hasat vakti -
Mersin'de gençlere ücretsiz fiziki yeterlilik kursu -
Bisikletlilerin trafik güvenliğinde hedef sıfır can kaybı -
İstanbul Maltepe’de çocuklar kitapların sihirli dünyasıyla buluşuyor -
Bursa Emir Sultan Külliyesi’nde karpuz ikramı -
Denizli’de sürdürülebilir içme suyu için yeni yatırım -
Sakarya'da Doğu Çevre Yolu projesinin detayları ilk kez paylaşıldı

