YAŞAM
YAŞAM HaberleriBisiklet Tamir Çadırları Konyalıların hizmetinde
Bisiklet Tamir Çadırları Konyalıların hizmetinde
Konya Büyükşehir Belediyesi’nin 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında şehrin farklı noktalarında kurduğu bisiklet tamir çadırları 4 Haziran akşamına kadar bisiklet kullanıcılarına ücretsiz hizmet verecek.
KONYA (İGFA) - Konya Büyükşehir Belediyesi, Dünya Bisiklet Günü etkinlikleri kapsamında şehrin farklı noktalarına kurduğu bisiklet tamir çadırlarını bisikletseverlerin kullanımına sundu.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Konya’nın bisiklet ve bisiklete binme oranının en yüksek şehir olduğunu anımsatarak, bisiklet konusunda her zaman Türkiye’ye örnek olacak uygulamaları hayata geçirdiklerini belirtti.
Başkan Altay, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü’ne özel çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiklerini ifade ederek, şehrin farklı noktalarında hizmet veren ücretsiz bisiklet tamir çadırlarının da bunlardan birisi olduğunu dile getirdi.
Bisiklet tamir ve bakım çadırlarında fren ayarı, fren teli, pedal, lastik tamiratları, zincir ve pedalların yağlanması gibi hizmetler ücretsiz sunuluyor.
Bisiklet bakım çadırları dün Selçuklu İlçesi Yıldırım Beyazıt Camii yanı ve Selahaddin Eyyubi Tepesi’nde hizmet verirken; bugün Meram İlçesi Tarihi Meram Köprüsü ve Tantavi Kültür Merkezi önünde; yarın ise Karatay İlçesi Karşehir Pazar Yeri ve Yediler Sancak Camii bahçesinde kurulacak.
-
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor -
Bursa'da 'Motosikletli Polis Timleri' eğitimi tamamlandı -
Açık Öğretim e-Sınav giriş belgeleri erişime açıldı -
11 bin 22 çocuk aile şefkatiyle büyüyor

