YAŞAM
YAŞAM HaberleriBilecik'te "Cumhuriyetin 101. Yılı ve Şehitler İçin Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi
Bilecik'te "Cumhuriyetin 101. Yılı ve Şehitler İçin Gençlik Yürüyüşü" düzenlendi
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde, "Cumhuriyetin 101. Yılı ve Şehitler İçin Gençlik Yürüyüşü" etkinliği gerçekleştirildi. İlçe stadından başlayan yürüyüş, Pazaryeri Şehitliği'nde sona erdi.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Yürüyüş öncesinde bir konuşma yapan Pazaryeri Kaymakamı Ahmed Tayyib Kahraman, Ankara'nın Kahramankazan ilçesinde bulunan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii’ (TUSAŞ) tesislerine dün gerçekleştirilen terör saldırısında hayatını kaybeden vatandaşlar için “Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar temenni ediyoruz" ifadesinde bulundu.

Pazaryeri ilçesinde düzenlenen Cumhuriyetin 101. Yılı ve Şehitler İçin Gençlik Yürüyüşü programına Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman ve Belediye Başkanı Zekiye Tekin’in yanı sıra Pazaryeri İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş, Pazaryeri İlçe Emniyet Amiri Tahir Oğul, Pazaryeri İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Lütfü Akyüz, Pazaryeri İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, askeri ve emniyet personeli, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Yürüyüş, İstiklal Marşı'nın okunması ve yapılan duanın ardından sona erdi.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

