YAŞAM
YAŞAM HaberleriBilecik'te çevresel temalı doğa yürüyüşü
Bilecik'te çevresel temalı doğa yürüyüşü
Türkiye Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Bilecik'in Pazaryeri ilçesinde "Dünya Bize Emanet" temasıyla doğa yürüyüşü gerçekleştirildi.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Bilecik Valiliği, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü, Pazaryeri Kaymakamlığı ile Pazaryeri Belediyesinin iş birliğinde düzenlenen etkinlik, Küçükelmalı Tabiat Parkı'ndaki 6 kilometrelik yürüyüş parkurunda yapıldı.
Doğal güzellikleriyle öne çıkan tabiat parkındaki etkinliğe Pazaryeri Kaymakamı Muhammet Mustafa Kara ve eşi İrem Kara, Belediye Başkanı Zekiye Tekin, İl Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürü Engin Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Recep Kuş ile vatandaşlar katıldı.
Katılımcılar, çevre bilincinin artırılması, doğal kaynakların korunması ve sürdürülebilir yaşam konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla yürüyüş gerçekleştirdi.
Yürüyüşün ardından açıklama yapan Kaymakam Kara, çevre bilincinin toplumun tüm kesimlerine yayılması gerektiğini belirterek, etkinliğe katılan ve destek verenlere teşekkür etti.
-
Kayseri Büyükşehir bütçesi kabul edildi -
Kırmızı bültenli çete liderinin örgütüne büyük darbe! 7 ilde eş zamanlı operasyon -
İstanbul Maltepe’de sokak ilaçlamaları sürüyor -
Bursa Gemlik’te sağlıksız gıda operasyonu -
Kayseri Büyükşehir geleceğin sporcularını yetiştiriyor -
İpsala tarımına can suyu -
İzmir Gaziemir'de trafik ve yaya güvenliğine çifte çözüm -
Bilecik'te Vali Sözer kiraz hasadında

