GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBilecik'in yeni valisinden örnek istek
Bilecik'in yeni valisinden örnek istek
Bilecik'e yeni atanan Vali Şefik Aygöl, kendisine 'hayırlı olsun' için gelecek olan vatandaşların çelenk ve çiçek yerine Valiliğin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na bağış yapmalarını istedi.
Pazaryeri Gündem / BİLECİK (İGFA) - Cumhurbaşkanlığı atama kararı ile Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürü görevinden Bilecik'e Vali olarak atanan Şefik Aygöl, tebrik ziyaretine gelecek vatandaşlara önemli bir çağrıda bulunarak, örnek bir hareket sergiledi.
Valilikten yapılan duyuruda "17 Ağustos Perşembe günü göreve başlayacak olan Sayın Valimiz Şefik Aygöl'ün isteği üzerine tebrik ziyaretine gelecek olan hemşehrilerimizden, çiçek getirmemelerini, çelenk ve çiçek göndermemelerini istirham ediyoruz. Bunun yerine, ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizin ihtiyaçlarında kullanılmak üzere, arzu edenler Bilecik Valiliği Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nın hesabına bağışta bulanabileceklerdir. Hemşehrilerimizin göstereceği hassasiyetten dolayı şimdiden şükranlarımızı arz ediyoruz." denildi.

-
CGTN: Çin neden yazın yoğun ilgi gören bir destinasyon hâline geldi? -
Konya'da bisiklet ve aile oryantiringi heyecanı -
Kahramanmaraş'ta 7 milyon liralık hizmet -
Kahramanmaraş'ta asfalt seferberliği -
Kahramanmaraş'a dev yatırım -
İBB sağanak yağışta görev başında -
İBB'nin kadın yazar buluşmasına 7 bini aşkın katılım -
İstanbıl Kitapçısı'nda yaz buluşması

