GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBilecik Pazaryeri Kaymakamlığı'ndan deneme sınavı dopingi
Bilecik Pazaryeri Kaymakamlığı'ndan deneme sınavı dopingi
Bilecik’in Pazaryeri ilçesinde 2022 -2023 Eğitim Öğretim yılında LGS ve YKS sınavlarına katılacak öğrencilere Pazaryeri Kaymakamlığından sınav dopingi geldi.
Sedat CEYLAN (BİLECİK İGFA)
Bilecik'in Pazaryeri Kaymakamı Ferhat Altay’ın katkılarıyla anlaşılan yayınevlerinden temin edilen test sınav kitapçıklarıyla öğrenciler LGS ve YKS sınavına hazırlanmaya başladı.
Pazaryeri ilçesinde ortaokul ve liselerde eğitim gören 631 öğrenci 7560 deneme sınavı gerçekleştirecek.
İlçe Kaymakamı Ferhat Altay, “Pazaryeri ilçemizde eğitim öğretim gören öğrencilerimizin hak ettiği ve hayal ettiği okullarda okuyabilmeleri için Kaymakamlığımızca anlaşma sağladığımız yayınevlerinin deneme sınav kitapçıklarını öğrencilerimiz ile buluşturduk. Öğrencilerimiz bu yapılan deneme sınavları ile önümüzdeki dönem LGS ve YKS sınavlarına daha avantajlı girecekler. ” diye konuştu.
Kaymakam Altay eğitim öğretim yılı içerisinde tüm deneme sınavlarını karşılamış olacağız ifadesinde bulunarak öğrencilere başarılar diledi.
-
810 milyon TL’lik vurgun ortaya çıkarıldı -
STRATCOM 2026 tamamlandı... İletişim Başkanı Duran’dan 'daha adil dünya' vurgusu -
Manisa sağanak yağışa karşı seferber -
Kayseri Talas'ta yatırımlara 35 milyonluk kaynak -
Balıkesir'de 'minik kalp'lerden 'büyük çınar'lara ziyaret -
BASKİ Manyas’ta yıllanmış içme suyu hattını yeniledi -
ASFİM’de çocuklar ‘Eğitsel Oyunlar’ ile öğreniyor -
İzmir'de Başkan Tugay önlüğü giyip, mutfağa girdi... Yemekler Başkan Tugay'dan

