GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBilecik Bozüyük’te geri dönüşüm deposunda yangın
Bilecik Bozüyük’te geri dönüşüm deposunda yangın
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde bir geri dönüşüm tesisi depo alanında çıkan yangın büyümeden itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangında bir işçi dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı.
Pazaryeri Gündem (BİLECİK İGFA) - Bozüyük’te 4 Eylül Mahallesi 822 Sokak’ta faaliyet gösteren bir Geri Dönüşüm Tesisinin kağıt atıklarının bulunduğu alanda çıkan yangın kısa sürede büyüyerek korku ve paniğe neden oldu.
Olay yerine çağrılan Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin olaya hızlı müdahalesi ile yangın, tesis binasına sıçramadan kontrol altına alındı.

Yanan kâğıtların yoğun bir duman oluşturduğu olayda yoğun dumandan etkilenen bir işçi, 112 Acil Servis tarafından hastaneye götürülerek tedavi altına alındı.
Yangın sonrasında ekipler uzun süre soğutma çalışması yaparken yangının çıkış sebebi ile ilgili olarak geniş çaplı bir araştırma başlatıldı.

-
Sakarya'da Altın Çark Gençlik Şöleni Poyrazlar’da gerçekleştirildi -
Özel program ve proje uygulayan eğitim kurumlarına öğretmen atamaları belli oldu -
Kocaeli'den sorumsuz davranışlara karşı duyarlılık çağrısı -
Türkiye’nin ilk yerli kalp-akciğer makinesiyle ilk ameliyat başarıyla gerçekleştirildi -
Manisa Büyükşehir’den birlik beraberlik tenceresi -
Beş teknolojik atılım... Huawei, yeni nesil şebeke oluşturucu ESS Platformu LUTERRA®'yı piyasaya sürdü -
TÜBİTAK Fen Lisesi ilk mezunlarını verdi -
Dev karate organizasyonu Kocaeli'de başladı

