YAŞAM
YAŞAM HaberleriBeylikdüzü'nün İskenderun'daki Çadır Kent'i yeni nefes oldu
Beylikdüzü'nün İskenderun'daki Çadır Kent'i yeni nefes oldu
Beylikdüzü Belediyesi’nin, yıkıcı iki depremin ardından Hatay İskenderun’a kurduğu çadır kent depremzedelere yuva oldu
HATAY (İGFA) - Hatay'ın İskenderun ilçesinde 3 bine yakın insanın yaşamını sürdürdüğü çadır kente şimdiye kadar 4’ü sahra olmak üzere 866 adet çadır ulaştırılırken 450 çadırın da sevkiyatı yapıldı.
Mutfak, yemekhane, yaşam konteynerleri, revir, çocuk alanı, tuvalet ve duş bulunan alanda güvenlik, aydınlatma ve gerekli alt yapı çalışmaları da aralıksız devam ediyor.
Hatay’a şimdiye kadar 184 yardım tırı ulaştırdıklarını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Bir yandan çadır kentimizdeki çalışmaları yürütüyor bir yandan da ilçemizden afet bölgesine dayanışma köprüleri kurmaya devam ediyoruz. Bugünleri birlikte, el ele vererek aşacağız” dedi.
-
Trabzon Düzköy İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin yapımı sürüyor -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye’de darbeler defteri artık kapanmıştır -
Efes Selçuk’ta THK Havacılık Festivali gökyüzüyle buluşturdu -
Keşan’da şüpheli şahsın üzerinden uyuşturucu madde çıktı -
Samsun Şehir Hastanesi hizmete açıldı... Samsun'a 17 milyar liralık yatırım -
Esetçe Belediyesi’nden öğrenci güvenliğine sıkı tedbir -
Kocaeli’de yeni eğitim dönemine ulaşım düzenlemesi -
POWTEK Group, Heating Tech Expo 2026 ve Zuchex 2026 fuarlarında çok markalı üretim gücünü sergiliyor

