YAŞAM
YAŞAM HaberleriBeylikdüzü’nde “Nefes Merkezi” hizmete açıldı
Beylikdüzü’nde “Nefes Merkezi” hizmete açıldı
İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın katılımıyla engelli bireyler ve ailelerine yönelik hizmet verecek “Nefes Merkezi”nin açılışı gerçekleştirildi.
İSTANBUL (İGFA) - Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Beylikdüzü Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi bünyesinde hizmete alınan merkezin, engelli bireylerin çok yönlü desteklenmesini amaçladığını belirtti. Bakan Göktaş, “Bugün, engelli bireylerimize ve ailelerimize nefes olacak yeni bir hizmet kapımızı daha açmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” ifadelerini kullandığı paylaşımında, sosyal hizmet anlayışında kimsenin geride bırakılmadığını vurguladı.
"Hiç kimseyi geride bırakmayan bir anlayışla büyük Türkiye ailemizin her bir ferdinin hayatını kolaylaştırmaya ve yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Bakan Göktaş, merkezin ülkeye ve millete hayırlı olmasını dileyerek, haftanın toplumsal farkındalık ve dayanışmayı artırmasını temenni etti.
-
Darıca Dutluk Sokak’ta üstyapı son sürat ilerliyor -
Büyükşehir Çocuk Eğitim Merkezlerinde mezuniyet heyecanı -
Çilekli Düşler Köyü'nde Karadeniz Kültürü yaşatıldı -
Emekli Evi Korosu, ‘Hatıralarda Kalan Ezgiler’i Mersinlilerle buluşturdu -
6. Uluslararası Karikatür Yarışması’nda ödüller sahiplerini buldu -
ABD'de yaşayan Türk gencinden 2 aydır haber alınamıyor -
Öğrenciler karnelerine kavuştular -
İzmir’de sivrisineğe karşı dev mücadele

