YAŞAM
YAŞAM HaberleriBeylikdüzü'nde iç ısıtan 'günaydın'
Beylikdüzü'nde iç ısıtan 'günaydın'
Beylikdüzü Belediyesi, soğuk kış günlerinde vatandaşlara sıcak çorba ikramında bulunuyor.
İSTANBUL (İGFA) - Sosyal belediyecilik anlayışıyla pek çok proje ve çalışmaya imza atan Beylikdüzü Belediyesi, vatandaşlara günde iki defa ücretsiz çorba ikramında bulunuyor.
Beylikdüzü Mutfak’ta özenle hazırlanan sıcak çorbalar Beylikdüzü Belediyesi Metrobüs Durağı’nda sabah 07.00 ila 09.00 akşam 17.00 ila 19.00 arasında dağıtılıyor.
Her kesimden ve her yaştan insanın yararlandığı hizmet, vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.
Ücretsiz çorba ikramı öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu kültür merkezlerinde ise aralıksız devam ediyor.
Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi, Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi, Özgecan Aslan Kültür Merkezi ile Zübeyde Ana Sosyal Yaşam Merkezi’nde de öğrenciler için ücretsiz çorba dağıtımı yapılıyor.
-
Bursa’nın Fethi’nin 700’üncü yılında 'Rahvan At Yarışları' heyecanı... 78 at birinciliğe koştu -
Kocaeli Zabıtası vatandaşın her anında yanında -
Kocaeli'de Başkan Büyükakın’a çocuklardan sevgi seli -
Manisa’da 10 ton şifa yağdı -
Bursaspor tarih yazdı... Kupasına kavuştu! -
ÇEKÜL Gelecek Akademisi kapılarını herkese açıyor -
Duygu Çakmak, Miss Grand International All Star’da Türkiye’yi temsil edecek -
ABD’de yaşayan Denizlili Türk mühendisten emisyonu azaltan teknoloji

