YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBESOB: "Kira artışı yapmayın"
BESOB: "Kira artışı yapmayın"
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Mehmet Salih Kaplan, işyeri mülkiyet sahiplerinin önümüzdeki yıl kira artışına gitmemesini istedi.
Ercan ARSLAN (BATMAN HABER)- İki yıldır Pandemi sürecinden kaynaklı zorluklarla mücadele eden Esnaf ve sanatkarların, ciddi bir şekilde gelir kaybına uğradığını belirten Kaplan, “Gider maliyetlerindeki yüksek artışlarından dolayı birçok Esnaf faaliyetine son vermek durumuna gelmiştir. Gider maliyetlerini karşılamakta zorlanan ve kapanmak riskiyle karşı karşıya kalan işletmelerin, Kentin Ekonomisine önemli bir derecede katkı sağlarken aynı zamanda bu iş yerlerinde binlerce Batmanlı gencinin istihdam edilerek, işsizlikle mücadelede önemli bir role sahiptir.
İşyeri giderinin önemli bir kısmı kira olduğu bu anlamda iş yeri mülkiyet sahiplerinin, bu durumu göz önünde bulundurarak, böyle bir bakış açısıyla kira konusunu değerlendirmelerini ve önümüzdeki yıl için iş yeri kira artışına gitmeyerek, bu zorlu süreçte Esnaf ve Sanatkarlarımıza destek olmalarını bekliyoruz" dedi.
-
Bursa Yıldırım'da çocuklara afet eğitimi -
İZDENİZ’in hafta sonu günübirlik seferlerine yoğun ilgi -
Konya Karatay'da Gençlik Meclisi Yaz Okulu'na kapanış -
CHP’li Ahmet Baran Yazgan'a kesin ihraç talepli disipline sevk -
Görme engelli vatandaşa Kocaeli Zabıtası'ndan destek eli -
Ankara Keçiören’de Karakucak Güreş Festivali Lansmanı yapıldı -
Beylikdüzü'nün tüm mahallelerinde kapsamlı temizlik çalışması -
Ahmet Akın, Balıkesir’in iklim vizyonunu anlattı

