MAGAZİN
MAGAZİN HaberleriBerkay'dan sahnedeyken duygusal veda
Berkay'dan sahnedeyken duygusal veda
Berkay, kaybettiği yakın arkadaşı Fatih Ürek'i Kayseri konserinde andı. Duygusal bir konuşma yapan Berkay, Ürek'in sevilen "Hadi Hadi" şarkısını seslendirdi, salondaki izleyiciler de alkışlarla eşlik ederek duygusal anlar yaşadı.
İSTANBUL (İGFA) - Berkay, önceki gün kaybettiği yakın arkadaşı Fatih Ürek’i, “Evdeyiz Dede” projesi kapsamında çıktığı Türkiye turnesinin Kayseri ayağında sahneden andı. Duygularını gizleyemeyen Berkay, konser sırasında yaptığı konuşmayla hem kendisini hem de seyircileri duygulandırdı.
“Ben kendisini çok seviyorum. Onun nasıl birisi olduğunu çok iyi biliyorum. Tanımanızı çok isterdim; hepiniz zaten tanıyorsunuz ama yakından sohbet etmenizi çok isterdim.” sözleriyle yakın dostuna veda eden Berkay, alkışlar eşliğinde duygusal anlar yaşadı.
Berkay, konuşmasının ardından ekibiyle birlikte Fatih Ürek’in unutulmaz şarkısı “Hadi Hadi”yi seslendirdi.
Şarkıya salonu dolduran seyirciler de alkışlarla eşlik ederken, Kayseri gecesi duygu dolu anlara sahne oldu.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

