GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBerber dükkanına silahlı saldırının gereği yapıldı! Şüpheliler Bartın’da yakalandı
Berber dükkanına silahlı saldırının gereği yapıldı! Şüpheliler Bartın’da yakalandı
Sinop’un Ayancık ilçesinde berber dükkânına motosikletle yapılan silahlı saldırının failleri, Jandarma ve Emniyet ekiplerinin ortak operasyonuyla yakalandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonun detaylarını sosyal medya hesabından duyurdu.
ANKARA (İGFA) - Sinop’un Ayancık ilçesinde bir berber dükkânına motosikletli iki kişi tarafından düzenlenen silahlı saldırıda bir vatandaş yaralanmıştı. Olayın ardından başlatılan geniş çaplı çalışma, Bartın İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin ortak operasyonuyla sonuçlandı.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saldırıyı gerçekleştirdiği belirlenen L.K. ve P.Ç. isimli şüphelilerin Bartın’da yakalandığını açıkladı.
Bakan Yerlikaya, şüphelilerin kaçmak için motosikletlerine farklı plakalar taktıklarının tespit edildiğini, ancak ekiplerin hızlı takibiyle kısa sürede gözaltına alındıklarını ifade etti.
Bakan Yerlikaya, yaralanan vatandaş için geçmiş olsun dileklerini ileterek, “Gereği yapıldı” mesajını paylaştı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
-
TBMM’de bu hafta yoğun mesai var... Yeni düzenlemelere ilişkin teklifler görüşülecek -
Gastronomi temsilcileri Antalya Lokantası’nda buluştu -
İstanbul Maltepe’de çocuklar bilimi eğlenerek öğreniyor -
Antalya'da kanalizasyon hattı temizliği sürüyor -
Körfez İlimtepe Bağlantı Yolu ikinci etaba hazırlanıyor -
İzmir'de tarihi yapıya özenli dokunuş -
İstanbul Maltepeli küçük mucitler kodlama dünyasıyla tanıştı -
Çorum’da “Gastro Çorum” ile dünya şefleri buluşuyor

