GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBELMEK kursiyerlerinden 100'üncü yıl sergisi
BELMEK kursiyerlerinden 100'üncü yıl sergisi
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının yer aldığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli sergi düzenlenen törenle açıldı.
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının yer aldığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli sergi düzenlenen törenle açıldı. Sergi, 30 Ekim Pazartesi gününe kadar Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan eserlerin yer aldığı Cumhuriyet temalı sergi, Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle açıldı
“Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli BELMEK sergisinin açılış törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, ABB daire başkanları, BELMEK kursiyerleri ile usta öğreticiler ve çok sayıda davetli katıldı.
-
Bursa Osmangazi'den aşure bereketi Küplüpınar'da paylaşıldı -
15 Temmuz şehitleri Batman Sason'da dualarla anıldı -
Keşan Kent Konseyi'nden Kaymakam Mercan'a ziyaret -
Başkan Tugay Tire’de vatandaşlar, üreticiler ve esnafla buluştu -
Erzurum'da çocuklar 15 Temmuz'u sahneye taşıdı -
Kocaeli Gölcük’te ulaşım konforu zirveye çıkıyor -
Deniz Baykal'ın eşi Olcay Baykal vefat etti -
Kocaeli’nin spor vizyonu Sevindikli’de şekilleniyor

