GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBELMEK kursiyerlerinden 100'üncü yıl sergisi
BELMEK kursiyerlerinden 100'üncü yıl sergisi
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının yer aldığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli sergi düzenlenen törenle açıldı.
ANKARA (İGFA) - Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının yer aldığı “Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli sergi düzenlenen törenle açıldı. Sergi, 30 Ekim Pazartesi gününe kadar Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde ziyarete açık olacak.
Ankara Büyükşehir Belediyesi BELMEK kursiyerleri ile 30 usta öğreticinin 5 branşta hazırladığı 186 eserden oluşan ve bir yıllık çalışmalarının sonucunda ortaya çıkan eserlerin yer aldığı Cumhuriyet temalı sergi, Zafer Çarşısı Sanat Galerisi’nde düzenlenen törenle açıldı
“Türkiye Cumhuriyeti’nin Yüzüncü Yılı” isimli BELMEK sergisinin açılış törenine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın eşi Nursen Yavaş, ABB daire başkanları, BELMEK kursiyerleri ile usta öğreticiler ve çok sayıda davetli katıldı.
-
Beyaz Bülten: Elektrik şebekesi özel kablosuz ağı... Enerji sektöründe kritik iletişimin geleceği -
Sakarya’da okul kütüphaneleri değerlendirildi -
Mardin Yeşilli’de tarihi rekor! 102 bin meyveli fidan dağıtıldı -
Kocaeli’de kırsalda yangın güvenliği güçlendi -
Ordu’da teleferik hattında nefes kesen kurtarma tatbikatı -
Vatan Bekçileri'nden Ayasofya’daki eyleme sert tepki -
Çınar Akademi'nin mahalle etütleri pekiştiriyor -
Enflasyonlu para çevriminde yeni kurallar 'Resmi'leşti

