YAŞAM
YAŞAM HaberleriBelediye Başkanı Arı, Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinlikleri'ne katıldı
Belediye Başkanı Arı, Hacı Bektaş Veli'yi anma etkinlikleri'ne katıldı
Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Nevşehir’in Hacıbektaş ilçesinde düzenlenen Hacı Bektaş Veli'yi Anma Etkinlikleri'ne katıldı.
NEVŞEHİR (İGFA) - Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl "Sevgi ve muhabbet kapısında buluşalım" temasıyla düzenlenen "Hacı Bektaş Veli'nin Hakk'a Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri” Hacıbektaş ilçesindeki Cumhuriyet Kent Meydanı'nda yapıldı.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan program, protokol konuşmaları ile devam etti. Programda daha sonra Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü ekibince "Hacı Bektaş Veli temalı deyiş ve nefes" dinletisi ile semah gösterisi sahnelendi.
Hünkar Hacı Bektaş Veli'nin Hak'ka Yürüyüşünün 753. Yıl Dönümü Anma Etkinlikleri programına, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Nevşehir Valisi Ali Fidan, Milletvekilleri, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, siyasi partilerin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
-
Sakarya'da 'Su Elçileri' farkındalık oluşturmak sahada -
PFDK’dan Kayserispor-Trabzonspor maçına ceza yağdı -
Bursa Osmangazi'de Başkan Aydın mahalle turlarını sürdürüyor -
Konya'da siyer sergisine yoğun ilgi -
PFDK’dan Muşspor ve Bursaspor’a ceza -
Sıfır araç fiyatlarında artış beklentisi! Jeopolitik riskler otomotiv sektörünü etkileyebilir -
Kütahya’da Macar Özgürlük Savaşı’nın 178. yılı anıldı -
Gemi adamlarının günlük iaşeleri 430 TL oldu

