GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBebeğin kulağına ilk ezanı Başkan Dündar okudu
Bebeğin kulağına ilk ezanı Başkan Dündar okudu
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, kız bebekleri dünyaya gelen AK Parti Selçukgazi Mahalle Başkanı Tayfun Çapkınlar ve eşini evlerinde ziyaret etti. Çapkınlar ailesinin mutluluğuna ortak olan Başkan Dündar, kucağına aldığı bebeğin kulağına ilk ezanı okuyarak ismini ‘Mihra’ koydu.
BURSA (İGFA) - ‘Mihra’ bebeğin ailesine, vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olmasını temenni eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Minik evladımız Mihra’nın ismini koymak bize nasip olduğu için mutluluk duydum. Güzel bebeğimiz adıyla yaşasın. Bahtı açık olsun. Allah memlekete, vatana ve millete hayırlı, Peygamber efendimizin ahlakıyla ahlaklanmış güzel bir evlat eylesin inşallah. Bir ailenin en büyük mutluluğu hiç şüphesiz çocuk sahibi olmaktır.

Rabbim tüm ailelerin bu duyguları yaşamasını nasip etsin” dedi. Çapkınlar ailesi de ziyaretinden dolayı Başkan Dündar’a teşekkür etti.
-
Bursa'da Ahmet Hamdi Tanpınar anıldı -
Konyalı sporcu Havva'dan bir ayda 2 madalya -
Gaziantep Bilim Merkezi'nde gençler birincilik için ter döktü -
Sivas’tan 'sıfır atık' hamlesi müjdesi -
Manchester’dan Maltepe’ye “taktiksel inceleme” -
Türkiye, 2026 Küresel Kadın Zirvesi'ne ev sahipliği yapacak... İş dünyasından zirveye tam destek -
Bakan Çiftçi'den sıfır atık mesajı... Atıktan 18 ton mama üretimiyle israfa karşı yeni adım -
Türkiye 5G’ye geçiş sürecini başlatıyor... Yeni dönem 1 Nisan'da başlıyor

