meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Bayrampaşa'nın sorunları masaya yatırıldı

Bayrampaşa

‘Bayrampaşa’yı Konuşuyoruz Çalıştayı’nın ikincisi Bayrampaşa Gündem Gazetesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Programa ise ilgi büyüktü. Aynı sorunların konuşulduğu Çalıştay’da çözüm önerileri farklıydı

Bayrampaşa Gündem Gazetesi’nin tertiplediği ‘Bayrampaşa’yı Konuşuyoruz Çalıştayı’nın ikincisi gerçekleşti.  Bayrampaşa’nın sorunlarının masaya yatırıldığı, çözüm önerilerinin sunulduğu Çalıştay’a ilgi yoğundu. Moderatörlüğünü Bayrampaşa Gündem Gazetesi İmtiyaz Sahibi Mehmet Ceylan’ın yaptığı program 3 saat sürdü.

YEREL YÖNETİCİLERDEN BÜYÜK İLGİ

Bayrampaşa Gençlik Merkezi’ndeki (BAYGEM) Çalıştay’a  konuşmacı olarak CHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Hasan Mutlu, İYİ Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Raif Güler, Saadet Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı Hüseyin Gülsümer, Yeniden Refah Partisi Bayrampaşa İlçe Başkanı İsa Çetin, Rumeli Balkan Platformu Başkanı Sadettin Kurtuluş, Bayrampaşa Tekstilci, Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Bekir Taner Ateş, Muhtarlar adına Bayrampaşa Muhtarlar Derneği Başkanı Başkim Kosova ve Yeşilay Bayrampaşa Şube Başkanı Hüseyin Sevencan katıldı. Konuşmacıların yanı sıra Bürokratlar, Siyasi Parti Temsilcileri, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşu (STK) Temsilcileri, İş insanları, Gazeteciler ve vatandaşlar iştirak etti.

‘ÇALIŞTAYLAR İLÇEYE DEĞER KATIYOR’

Moderatör Mehmet Ceylan, ikincisini düzenlediğimiz Bayrampaşa’yı Konuşuyoruz Çalıştayı’nın verimli geçtiğini belirterek, “Gazete olarak Bayrampaşa’nın sorunlarıyla yakından ilgileniyoruz ve birçok konuya değiniyoruz. Doğrudan yana taraflı bir gazetecilik anlayışımız var. Herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bugün de Bayrampaşa’mızın sorunlarını masaya yatıralım istedik. Kıymetli konuşmacılarımız gerekli mesajları verdi ve çözüm önerilerini sundu. Ağızlarına sağlık diyorum. İlerleyen yıllarda şartlar elverirse, üçüncüsünü dördüncüsünü yapabiliriz. Bildiğiniz gibi bu tip çalışmalara imza atmak kolay olmuyor. Bayrampaşa’nın yetkili ve etkili isimlerinden destek bekliyoruz.” dedi.

ÖNE ÇIKAN TEMEL KONULAR

Çalıştay’da kentsel döşüm, trafik, sosyal alanların yetersizliği, parklarda ve okul önlerinde güvenlik, Bayrampaşa Belediyesi’ndeki israf konuları konuşuldu.

ÖDER’DEN MODERATÖR CEYLAN’A PLAKET

Toplu aile fotoğrafı çekimiyle sona eren Çalıştay’da Bahçelievler Express Gazetesi İmtiyaz Sahibi Engin Öder de en eski çalışanı olarak Moderatör Mehmet Ceylan’a bir plaket takdim etti.   



Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi