meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Başkan Uçar; Güzel günler çok yakın

Başkan Uçar; Güzel günler çok yakın

Erzurum Yakutiye Belediyesi , vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı.

ENVER GÜLER 

ERZURUM / HABER HAKİMİYET - Erzurum Yakutiye Belediyesi , vatandaşların Ramazan Bayramı’nı rahat ve huzurlu geçirmeleri için gerekli tüm hazırlıkları tamamladı. Herkesi bu bayramı evlerinde geçirmeye davet eden Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, “Bu bayram belki evimizde kalacağız fakat inanıyorum ki gelecek bayramlar bugünden çok daha güzel olacak. Yine bir araya gelecek ve bu özel günlerimizi geleneksel değerlerimize uygun olarak kutlayacağız” dedi.

Yakutiye’de  kesintisiz hizmet

17 günlük tam kapanmaya yasağına rağmen Yakutiye’de , bayramda da rutin belediyecilik hizmetleri devam edecek.Hizmetler Belediyemizin  oluşturduğu planlama dahilinde kesintiye uğramadan sürecek.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr. Mahmut Uçar, Ramazan Bayramı’nın tüm insanlık için hayırlar getirmesini diledi. Erzurumluların  Ramazan Bayramı’nı tebrik eden Başkan Uçar, “Tüm hemşerilerimize sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum” diye konuştu.

“Bugünler geride kalacak”

Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar, Dünyanın ve Türkiye’nin  Bir yılı aşkın süredir covid-19 salgını ile mücadele ettiğini hatırlattı. Çalışma hayatından sosyal hayata, ibadetlerden bireysel ilişkilere kadar hemen her alanı etkileyen salgın dolayısıyla var olan alışkanlıkları, rutini değiştirmek zorunda kaldıklarını vurgulayan Başkan Uçar, “İnşallah yavaş yavaş bu günleri de geride bırakacağız” diye konuştu.

Eski Ramazanlara özlem

Başkan Uçar, koronavirüsle mücadele sürecinde en çok üzüldükleri hadiselerin ibadetleri cemaatle yapamamak, iftarları eş-dost ile açamamak ve teravih namazlarını cıvıltılı atmosferde kılamamak olduğunu kaydetti. Başkan Uçar, “Belediye olarak her yıl birbirinden güzel etkinlikleri Erzurumluların beğenisine sunar, Ramazanın manevi atmosferine uygun programlarla bu kutlu ayı idrak ederdik. Etkinliklerimizi ‘maalesef’ bu yıl sosyal medya ağırlıklı yapmak zorunda kaldık” şeklinde konuştu.

Yakutiye Belediye Başkanı Dr.Mahmut Uçar; her yıl olduğu gibi bu Ramazan’da da vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Sofra kuramadıklarını fakat erzak paketlerini ihtiyaç sahiplerinin evlerine ulaştırdıklarını vurgulayan Başkan Uçar, “Bu süreçte normal belediyecilik faaliyetlerimizi fazlasıyla yerine getirdik. Buruk da olsa Ramazan ayını bitirdik” ifadelerini kullandı.

“Güzel günler çok yakın”

Bayramların birlik ve beraberliği güçlendiren, kardeşlik duygularını artıran özel günler olduğunu söyleyen Başkan Uçar, “Belki bu bayram sevdiklerimizin yanında bulunamayacağız. Belki memleketinden uzaklarda insanlar bayramı idrak edecek  ancak inanıyorum ki sonraki bayramlar böyle olmayacak” açıklamasını yaptı

Vatandaşa Bayram kutlaması

Bu arada, Yakutiye Belediyesi olarak “Ramazan Bayramınızı kutlar, sağlık ve mutluluk dolu nice bayramlar dilerim” dedi. 



Anahtar Kelimeler: Başkan ; Güzel günler yakın
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi