meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

Başkan Dölekli'den Berat Kandili mesajı

Başkan Dölekli

.

Başkan Dölekli , mesajında şu ifadelere yer verdi; “Mübarek Ramazan ayının müjdecisi Berat Kandiline ulaşmış olmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbimizin rahmetinin geniş bir şekilde tecelli ettiği, dert, bela ve musibetlerden kurtuluşu ifade eden Berat, bu engin manaların gerçekleştiği müstesna bir gecenin adıdır. Bu gece kendimizi yenileme, geçmişimizi sorgulama ve geleceğimizi planlama açısından çok önemli bir zaman dilimidir. Berat’ın özünde günahlardan arınma, Yüce Allah’ın rahmetine ulaşma ve bağışlanma vardır. İlahi rahmet ve mağfiret bu gecede doruk noktasına ulaşır.

Yapılan duaların, Cenab-ı Mevla’ya arz edileceği ve onun sonsuz affından, merhametinden yararlanılacağı, umudu, huzuru müjdeleyen bu gece; ailemize, çocuklarımıza, vatanımıza kendimize ve bütün insanlığa karşı görev ve sorumluluğumuzu bir kez daha hatırlamamız için büyük bir fırsattır.

Bu duygu ve düşüncelerle, Cenab-ı Hakk’ın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle tüm İslam âleminin ve tüm Hasankale’li, hemşehrilerimin Berat Kandili’ni tebrik ediyor; bu anlamlı gecenin aramızdaki gönül bağlarını, birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesini diliyorum. Berat kandilimiz mübarek olsun.”
dedi



Anahtar Kelimeler: Başkan Dölekli' Berat Kandili mesajı
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi