meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254" />

BAŞKAN AYDIN’DAN ANKARA TEMASLARI

BAŞKAN AYDIN’DAN ANKARA TEMASLARI

Orhangazi Belediye Başkanı Aydın, Ak Parti İlçe Başkanı Ulusu, Başkan yardımcısı ve Destek hizmetleri Müdürü ile birlikte Orhangazi’de yapımı devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili Ankara’da temaslarda bulundular.

Orhangazi Belediye Başkanı Bekir Aydın, “ İlçe Başkanımız Gökhan Ulusu, Başkan Yardımcımız ve Destek Hizmetleri Müdürümüz ile birlikte ilçemiz adına yapılan çalışmalar için Ankara’da temaslarda bulunduk. 2 günlük Ankara temaslarımızın ilk gününde Karayolları Genel Müdürümüz Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek ilçemizde yapılması planlanan İznik ışıklarının olduğu bölgeye dalçık projesinin hayata geçirilmesi konusunda Genel Müdürümüz ile bir araya geldik. Genel Müdürümüze buranın trafik yoğunluğunu ve dalçık ile bu sorunun giderileceğini ifade ettik. Genel Müdürümüz konu ile alakalı çalışmalarının hızlandırılacağını ve en kısa süre içerisinde projeyi hayata geçireceklerini ifade etti. Genel Müdürümüzün misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi..

Vekillerimizi ziyaret ettik.

Ankara temaslarımız esnasında Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Bursa Milletvekilimiz Efkan Ala’yı ziyaret ederek ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında kendilerine bilgiler verdik. Orhangazi için canla başla çalışmaya devam ettiğimizi her geçen gün ilçemize katma değer kattığımızı ifade ettik. Daha da yaşanabilir bir Orhangazi çalışmalarımızı her alanda sürdürüyoruz. Genel Başkanımıza ilçemiz adına teşekkür ediyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum.  Genel Başkan yardımcımız ziyaretleri sonrası Gazi Meclisimizin çatısı altında Ak Parti Bursa Milletvekilimiz Zafer Işık’ın misafiri olduk. Bölge Milletvekilimiz ile ilçemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır.  Milletvekilimizin girişimleri ile birlikte ilçemize E-Sınav Merkezinin kazandırılmasının mutluluğunu yaşarken Vekilimize İlçemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Herşey Orhangazi için

Ankara temaslarımız boyunca yaptığımız görüşmeler İlçemizde daha da yaşanabilir bir kent haline gelmesi için yapılan çalışmalardır. Bizlerin tek bir gayesi vardır oda herşey ilçemiz içindir. Bütün bu görüşmelerimiz mutlaka bizlere olumlu sonuçlar getirecektir. Canla Başla İlçemiz adına çalışmaya devam ediyoruz ve her zaman edeceğiz” dedi.



Anahtar Kelimeler: BAŞKAN AYDIN’ ANKARA TEMASLARI
Başlangıç Tarihi
Bitiş Tarihi