YURT HABERLER
YURT HABERLER HaberleriBaşkan Yılmaz Bursa Yıldırım'ı mahalle mahalle geziyor
Başkan Yılmaz Bursa Yıldırım'ı mahalle mahalle geziyor
Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni yılın ilk ayında Yıldırım’ın 10 mahallesindeki vatandaşla bir araya geldi.
BURSA (İGFA)- Yıldırım’ı sokak sokak gezen Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Saha çalışmaları kapsamında son olarak Musababa Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Yılmaz; esnafa ‘hayırlı işler’ dileyip, vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. Gençlerle sohbet eden, esnaf ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçlarına yönelik istişare eden Başkan Yılmaz, “Mahalle ziyaretleriyle, belediye makamını vatandaşımızın ayağına götürüyoruz.
Mahallelerimizin hangi hizmete ihtiyacı olduğunu, o mahallenin sakinlerinden daha iyi kimse bilemez. Bu nedenle biz de hizmet ve projelerimizi sahada, hemşehrilerimizi dinleyerek şekillendiriyoruz. 2022 yılını da vatandaş buluşmaları ile açmıştık. Geçtiğimiz ay 10 mahallemizdeki hemşehrilerimiz ile bir araya geldik. Onların taleplerini dinleyip notlarımızı aldık” ifadelerini kullandı.
“YILDIRIM’I HEMŞEHRİLERİMİZ İLE YÖNETİYORUZ”
Vatandaşlarla buluşmadan, esnafı dinlemeden, mahalleleri sokak sokak gezmeden üretilen hizmetin yeteri kadar faydalı olmayacağını belirten Başkan Oktay Yılmaz, “Göreve geldiğimiz 2019 yılından bu yana hep ortak akıl vurgusu yaptık. ‘Yıldırım’ı, Yıldırımlılarla birlikte yöneteceğiz’ demiştik. Bu sözümüzün gereği olarak Yıldırım'ı mahalle mahalle gezip, vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Onların taleplerini, önerilerini ve şikâyetlerini doğrudan ilk ağızdan dinliyoruz. Mevcut sorunları yerinde görüp, çözümü de yerinde üretiyoruz. 2022 yılında da mahallelerimizi gezmeye, vatandaşlarımızla buluşmaya ve Yıldırım'ı sahadan yönetmeye devam edeceğiz. Amacımız Yıldırım’ı ortak akılla daha ileriye taşımak” dedi.
-
İzmir İtfaiyesi bukalemunu hayata döndürdü -
Tırmanma şampiyonası Bursa'ya taşınıyor -
Afet ve Acil Durum Kurulu havadan yardım ve tahliye sistemi için çalışma başlatıyor -
Ankara Keçiören'de 15 Temmuz Şehitleri dualarla anıldı -
Ukrayna Parlamentosu, Türkiye-Ukrayna Serbest Ticaret Anlaşması'nı onayladı -
MEB Şûra Salonu'nda 15 Temmuz sergisi -
Manisa’da kamu hizmetlerinde koordinasyon sağlandı -
İstanbul'da 253 taksilik 'Demokrasi Konvoyu'

