GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBaşkan Hürriyet, Ordulular Derneği’nin heyecanına ortak oldu
Başkan Hürriyet, Ordulular Derneği’nin heyecanına ortak oldu
İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Marmara Ordulular Derneği’nin düzenlediği Pancar Çorbası Yarışmasında Ordulularla buluştu
KOCAELİ (İGFA) - Hemşeri derneklerine kıymet veren İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Kocaeli Marmara Ordulular Derneği’nin düzenlediği Pancar Çorbası yarışmasında Ordulu vatandaşları yalnız bırakmadı. Başkan Hürriyet, yarışmada yapılan yemeklerin tadına bakarak tüm yarışmacılara başarılar diledi.

“STK VE DERNEKLERİ ÇOK ÖNEMSİYORUZ”
İzmit belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Dayanışmanın güzel bir örneğini sergiliyorsunuz. Emeği geçen herkese, başkanımıza ve tüm yönetim kurulu arkadaşlarımıza kente kattıkları değer için teşekkür ediyorum. Birliğiniz ve dayanışmanız daim olsun. Hemşehrilik hukuku ve beraberce komşuluk hukuku çok önemli. Dernekler de bunlara destek veren önemli yapılar. Biz de sivil toplum örgütleri ve dernekleri bu yüzden çok önemsiyoruz. Yarışmaya katılan tüm maharetli hanımlara teşekkür ediyorum” dedi.
-
Manisa Büyükşehir’den afetzede üreticilere destek -
İzocam: Kentsel dönüşümün gücü, doğru yalıtım çözümleriyle artıyor -
Ordu Korgan’da beton yol çalışması başlattı -
Denizli’de parkinson hastaları için yeni dönem -
Çanakkale Boğazı’nda tanker arızası -
VOYAH Taishan X8 yoğun ilgi görüyor -
Başkan Sami Er, Malatya’daki muhtarlarla buluştu -
İstanbul Beylikdüzü’nde deprem odaklı 'Dirençlilik Çalıştayı'

