GÜNDEM
GÜNDEM HaberleriBandırma’dan Sabiha Gökçen seferleri başlıyor!
Bandırma’dan Sabiha Gökçen seferleri başlıyor!
Kent ulaşımını daha rahat ve konforlu bir hale getirmek adına önemli çalışmalar yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın girişimleriyle 21 Mart’tan itibaren Bandırma’dan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na karşılıklı transfer hattı seferleri başlıyor.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. (BTT) Ramazan Bayramı öncesi vatandaşların ulaşım imkânlarından hızlı ve kesintisiz yararlanması için Bandırma’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na karşılıklı transfer seferlerini başlatıyor. Yeni otobüslerle araç filosunu güçlendiren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, açılan yeni hatlarla ve Sabiha Gökçen Havalimanı’na karşılıklı transferlerle vatandaşların hayatını kolaylaştırıyor.
21 MART’TA SEFERLER BAŞLIYOR
Edremit’teki Koca Seyit ve İstanbul Anadolu Yakası’nda bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı’na vatandaşların rahat bir şekilde ulaşması için karşılıklı transfer seferleri oluşturan Balıkesir Toplu Taşıma A.Ş. Bandırma’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na yeni güzergâh oluşturdu. 21 Mart’tan itibaren Bandırma Liman Toplu Taşıma Merkezi’nden 05.10- 09.15- 13.15 ve 17.15 saatlerinde hareket edecek olan otobüsler, Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan 09.15- 13.15- 17.15 ve 21.15 hareket saatiyle Bandırma’ya dönecek.
UYGUN FİYAT VE KONFORLU ULAŞIM İMKÂNI
Bandırma’dan Sabiha Gökçen Havalimanı’na direkt ve konforlu ulaşım imkânıyla transferleri başlatan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yolcuların Türkiye’nin dört bir yanına hızlı bir şekilde ulaşabilmesi için tüm imkânlarını seferber ediyor. Bandırma ilçe merkezinde kişiselleştirme noktası önünden kalkacak otobüslerle İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na gidecek yolcular yalnızca 495 TL bilet ücreti ödeyecek.
-
KAYSO 60 yaşında -
Kayseri mayısta 302 milyon dolarlık ihracat yaptı -
Kayseri Büyükşehir'in Yaz Spor Okulları kapılarını açtı -
Kocaeli'de 65+ yaşa hayat boyu öğrenme -
2026 PV & ESS Güvenlik Sektörü Zirvesi... Güvenli ve güvenilir gelişim için yeni bir yol çizmek -
Eskom, Huawei ile işbirliği kapsamında Modernizasyon Merkezini tanıttı... Güney Afrika'nın dijital enerji geleceğine ışık tutuyor -
CHP'de 26 İl Başkanı görevden alındı -
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye uzayda da, bölgede de gücünü artırıyor

