YAŞAM
YAŞAM HaberleriBalıkesir'de ekmek fırınlarına kapsamlı denetim
Balıkesir'de ekmek fırınlarına kapsamlı denetim
Halk sağlığı için denetimlerini aralıksız sürdüren Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri Altıeylül’den sonra Karesi ilçesinde de fırın denetimleri gerçekleştirdi.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığı’nın halk sağlığı için ekmek fırınlarında yaptıkları denetimler devam ediyor. Karesi bölgesindeki fırınlara yönelik yapılan denetimlere Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanı Bülent Mavuk da katıldı.
Halkın güvenilir gıda tüketmesi için gece gündüz demeden çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Mavuk, denetimlerin 20 ilçede devam edeceğini dile getirdi. Karesi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile iş birliği içinde yapılan denetimlerde ruhsat, depo ve üretim kontrolleri gerçekleştirildi. Üretim ve satış alanlarında tespit edilen eksikliklerle ilgili işletmeleri uyaran ekipler; gramaj, hijyen ve fiyat kontrollerini de yaptılar.
-
Bakan Şimşek: Bütçe performansımız hedeflerle uyumlu ilerliyor -
YÖK'ten 'yabancı öğrenci ücreti' iddialarına yalanlama -
Ağrı Valiliği'nden 215 köy okuluna güvenlik kamerası -
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkistan’da kültür gezisinde -
Ortadoğu Gazeteciler Cemiyeti ilk galibiyetini 6 golle aldı -
Kurtulmuş: Terörü Türkiye’nin gündeminden kaldıracağız -
Düzce'de Fahri Altınkayık yeniden Valilik Basın Müdürlüğü'nde -
İzmir Buca’da 16 proje CHP lideri Özel'in katılımıyla açıldı

