YAŞAM
YAŞAM HaberleriBalıkesir'de cami ve mezarlıklar bayram ziyaretine hazırlanıyor
Balıkesir'de cami ve mezarlıklar bayram ziyaretine hazırlanıyor
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, yaklaşan Ramazan Bayramı arifesinde il genelinde temizlik çalışmalarına başladı.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir genelinde gerçekleştirilen temizlik çalışmaları kapsamında camilerde ve mezarlıklardaki düzenlemeler tüm hızıyla devam ediyor.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’nda vatandaşların hijyenik bir şekilde bayram namazını kılabilmeleri ve vefat eden sevdiklerini temiz ve düzenli bir ortamda ziyaret edebilmeleri için 20 ilçede cami ve mezarlıklarda temizlik çalışmalarına başladı.
MEZARLIKLAR ÇİÇEK AÇACAK, CAMİLER GÜL SUYU KOKACAK
Büyükşehir Belediyesi, vatandaşların Ramazan Bayramı’na temiz bir şekilde girebilmesi için kolları sıvadı.
Her bayram olduğu gibi bu bayramda da 20 ilçedeki cami ve mezarlıkları derinlemesine temizleyen Büyükşehir Belediyesi, daha düzenli, bakımlı ve güzel bir bayram havası için var gücüyle cami ve mezarlıkları elden geçiriyor.
Balıkesir ili genelinde 20 ilçedeki tüm cami ve mezarlıklara bakım yapacak olan Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’na kadar bayram hazırlıklarını tamamlayacak.
-
YOLGÖZLER, Marmara’nın önde gelen şirketleri arasına girdi -
Bahçeli’den 3 Ekim Türk Dünyası Günü mesajı -
III. Maarif Kongresi Kasım ayı sonunda Ankara'da -
TEKNOFEST’te COP31 ve Sıfır Atık uygulamaları ilgi gördü -
TTB’den Soma’daki göçükte 5 işçinin ölümü sonrası sert tepki -
Motorine 2,22 lira indirim geliyor -
Kılıçdaroğlu’ndan Mersin’de ziyaretler -
Haşhaş alım fiyatları belli oldu... Başvurular 30 Ekim’de sona erecek

