YAŞAM
YAŞAM HaberleriBalıkesir ve Manisa depremleri korkutuyor
Balıkesir ve Manisa depremleri korkutuyor
Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan son depremlerde, son 3 günde sadece Balıkesir ve Manisa’da meydana gelen depremlerin olması korkutuyor.
ANKARA (İGFA) - Kandilli Rasathanesi Ve Deprem Araştırma Enstitüsü’nün resmi internet sitesinde yayınlanan son depremler, vatandaşların en çok takip ettiği sayfa haline geldi.
Balıkesir Sındırgı’da yaşanan depremin ardından son 3 günde yüzde 80’i Balıkesir, yüzde 20’si ise Manisa’da meydana gelen depremler listeyi oluşturdu.
Artçı depremlerin sayısının yüksek olması, sadece Balıkesir ve Manisa’da son 3 gündür artçı depremler olması vatandaşları tedirgin ediyor.
Deprem uzmanları, artçı depremlerin olabileceği, bunun büyük bir deprem olacağı anlamına gelmeyeceğini, vatandaşların tedbirli olması gerektiğini kaydetti.
-
Balıkesir Büyükşehir’den mahallelere yakın temas -
Depozito sistemi Türkiye genelinde başladı... İade edilen her ambalaja 1 TL teşvik -
Ankara’da Kızılcahamam Şifa Termal Tesisi yeniden hizmete girdi -
Maltepeli çocukların tatili sporla geçiyor -
Muğla'da Kabotaj Bayramı’nda spor ve eğitime yeni nefes -
Bakan Çiftçi organize suçla mücadele vizyonunu paylaştı -
Bursa Büyükşehir, Balkan Mahallesi’nde ulaşımı güçlendiriyor -
Sakarya Büyükşehir Karasu’yu dinledi

