YAŞAM
YAŞAM HaberleriBalıkesir Büyükşehir'den çocukların hayal gücünü geliştiren etkinlik
Balıkesir Büyükşehir'den çocukların hayal gücünü geliştiren etkinlik
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde Balıkesir Kent Konseyi Çocuk Meclisi organizasyonuyla gerçekleşen mandala eğitimine katılan çocuklar eğlenceli ve öğretici bir ortamda bir araya gelirken sanatsal becerilerini geliştirme fırsatı buldu.
BALIKESİR (İGFA) - Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın’ın çocuk dostu bir kent oluşturma hedefi doğrultusunda kurulan Balıkesir Kent Konseyi Çocuk Meclisi, çocuklara yönelik eğitici ve öğretici faaliyetlerine devam ediyor. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı hazırlıklarını sürdüren Balıkesir Kent Konseyi Çocuk Meclisi, Dünya Sanat Günü kapsamında kültür, sanat ve turizm çalışma grubu tarafından düzenlenen mandala eğitiminde 6-13 yaş arası 20 çocuğu bir araya getirdi. Çocuklarda sakinleştirici etkiye sahip olan mandala, odaklanmayı da artırıyor.
HAZIRLANAN MANDALALAR 23 NİSAN’DA SERGİLENECEK
Etkinlikte sanatsal ifade becerilerini geliştirme şansı bulan çocukların hayal dünyalarıyla renklendirdiği mandalalar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sergilenecek. Sanatın birleştirici gücüyle çocukların yaratıcılıklarını destekleyen Balıkesir Kent Konseyi, şehrin geleceğinde çocukların da söz sahibi olabilmesi için sanattan spora her alanda çocuklara yönelik faaliyetlerini sürdürüyor.
-
NNYÜ Diş Hekimliği mezunlarını verdi -
Kocaeli Gebze’de 4. Uluslararası Dağ Bisikleti Kupası heyecanı -
Türkiye’den Venezuela’ya umut köprüsü... AFAD ekipleri deprem bölgesinde göreve başladı -
2026'nın ABD'de okuyan En Başarılı 25 Türk Öğrencisi açıklandı -
İstanbul'u BLOK3 salladı! 42 bin kişilik "La Catedral" gecesi tarihe geçti -
Kayseri Melikgazi'de ulaşım atılımları tam gaz -
İzmir Selçuk’ta Şen Şeftali Şenliği üreticiye umut oldu -
Kazakistanlı hekimler Trakya Üniversitesi'nde eğitimlerini tamamladı

